Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | April 23, 2024

Scroll to top

Top

MFW preps: de locatie

Nog een paar dagen en dan is het zover: Media Future Week 2012! Het MFW team is druk bezig met de laatste voorbereidingen om er een groot succes van te maken. Zo wordt er onder andere hard gewerkt om de locatie MFW-proof te maken. De locatie van MFW12 is het Alnovum in Almere. In dit futuristische gebouw gebruiken we op de begane grond het Flevotorium voor de plenaire sessies. Op de derde verdieping worden groepsruimtes ingericht voor de co-creatiesessies en de hal zal verschillende keren in de week omgetoverd worden tot heus restaurant! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de foto’s van MFW11 in deze locatie!

Net als MFW11 vindt ook MFW12 plaats in het Alnovum in Almere. Om een indruk te krijgen kan je de foto’s van vorig jaar bekijken! De leukste foto’s zijn samengevat op verschillende boards op de MFW pinterest pagina. Let op: in tegenstelling tot MFW11 gebruiken we nu andere ruimtes voor de Co-creatiesessies. Hoe deze er precies uit zien blijft nog even een verrassing!

 

Het Alnovum

Het Flevotorium (de plenaire zaal waar de keynote speeches gehouden worden)

De hal, die we o.a. gebruiken voor de diners

Naast het Alnovum verblijven de deelnemers in verschillende hotels in Almere. Welke dat zijn en hoe alle locaties bereikbaar zijn is te vinden op de pagina met praktische informatie. De deelnemers ontvangen per mail meer informatie over het hotel waar zij zullen overnachten.