Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | July 14, 2024

Scroll to top

Top

2011 Media

Media Future Week 2011

Tweets
Volg de tweets over de Media Future Week onder de hashtag #mfw11. Er zijn ook twee Storify-verhalen gemaakt: eentje over de Media Future Week zelf (door Jeroen Panjer) en eentje over de tijd na de MFW. Zie de media-pagina tweets.

Video’s
Alle plenaire onderdelen zoals presentaties zijn gefilmd. Er zijn ook interviews gemaakt met de sprekers en met deelnemers. De video’s van de Media Future Week staan op Vimeo onder de iMMovator-account of onder de tag mfw11. Zie de media-pagina video’s voor een overzicht van alle video’s.

Presentaties
Een deel van de sprekers heeft zijn presentaties ter inzage aangeboden. Deze zijn via Slideshare te bekijken in het kanaal van iMMovator of door te zoeken op “media future week”. Zie de media-pagina presentaties voor alle slides.

Foto’s
Foto’s van de Media Future Week zijn te vinden op Flickr onder de tag mfw11. Ze zijn verzameld in verschillende groepen. Zie ook de media-pagina foto’s.

Blogs
Tijdens de Media Future Week kreeg elk team een blog waarop ze vorderingen met hun case en dagelijkse beslommeringen konden posten of gewoon wat stoom konden afblazen. Je vindt alle blogs op de Blog-pagina.

TNO Orakelkamer
Hier kan je de vragen van de teams en de antwoorden van TNO vinden. Kijk op de media-pagina TNO Q&A.