Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | December 3, 2022

Scroll to top

Top

Marian Salzman neemt haar glazen bol mee

Trendwatcher Marian Salzman komt spreken op de Media Future Week! Zij komt als trendwatcher haar visie op de toekomst geven. Marian is auteur van verschillende boeken over door haar gespotte trends. In haar laatste werk voorspelt ze 11 trends voor 2011, o.a. de dood van broadcast en de opkomst van ‘mycast’. Marian wordt gezien als één van de beste trendspotters van de wereld. Naast een goed oog voor mediatrends, volgt zij ook sociaal-culturele ontwikkelingen op de voet en is daardoor in staat om beiden te combineren, wat haar unieke eigenschap om veel trends juist te voorspellen, verklaart. Na verschillende PR-prijzen te hebben gewonnen is Marian nu president van Euro RSCG Worldwide PR, Noord-Amerika.

Programmering: trendwatching | maandag

Lees hier het interview met Marian Salzman