Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | January 20, 2022

Scroll to top

Top

Tweevoudig Emmy Award winnaar Seth Shapiro

Seth Shapiro is een druk bezet man, maar heeft toch tijd gevonden om jullie tijdens de Media Future Week toe te spreken. Seth weet als geen ander hoe je nieuwe technologieën winstgevend kan toepassen in nieuwe business modellen. Hij richtte in 2007 ARC: The A&R Channel op. ARC is een video-on-demand kanaal dat momenteel te zien in in 17 miljoen huishoudens in de VS. Seth is verder partner bij Media Valuation Partners en the Opportunity Management Company en principal adviseur bij New Amsterdam Media LLC.

Seth heeft enorm veel kennis van de film- en televisiebusiness en komt praten over verdienmodellen in de crossmediasector. Hij heeft o.a. gewerkt voor Walt Disney, Golman Sachs, NBC, Viacom, TiVo, HBO en Time Warner en is winnaar van twee Emmy Awards. Hij komt bovendien geregeld in Nederland voor zijn werk als adviseur voor PICNIC Amsterdam. Met recht een internationaal topspreker dus!

Programmering: business, woensdag

Lees hier het interview met Seth Shapiro