Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | January 20, 2022

Scroll to top

Top

Moderators: Peter Olsthoorn & Kwela Hermanns

We hebben twee moderatoren weten te strikken: Peter Olsthoorn en Kwela Hermanns. Zij zullen de presentaties voorzitten en na afloop kritische vragen stellen om zo een debat op gang te brengen.

Peter Olsthoorn is een bekend internetjournalist. Hij maakte van 1995 tot 2007 Planet Multimedia en is auteur van ‘De Macht van Google’. Peter is spreker en moderator op verschillende congressen, zoals het Mediapark Jaarcongres. Momenteel is hij hoofdredacteur bij Leugens.nl en Netkwesties.nl. Verder is Peter voorzitter van de NVJ-sectie Internet en lid van de Raad voor de Journalistiek.

Kwela Hermanns is een bezige bij. Ze is marketing & pr-manager van de Creative Company Conference en daarnaast ook moderator tijdens de CCC. Een greep uit de Kwela’s werkzaamheden in en voor innovatie en onderwijs: docent bij InHolland en de HvA, mede-organisator van de Social Innovation Safari Week bij Kennisland, co-initiator van Knowmads School for Social Entrepreneurs. Het leverde haar internationale bekendheid op: onlangs sprak zij op de TEDxBilbao over ‘Education 2019 and beyond’. Daarnaast heeft zij opgericht van ‘Innovalesque’, een bedrijf dat innovatie koppelt aan waardecreatie.