Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | February 27, 2021

Scroll to top

Top

Dag 3 #mfw12 zit erop: op naar de eindpresentaties!

Dag 3 van de Media Future Week zit er al weer bijna op! Een dag die in het teken stond van economics. We begonnen vanochtend met een daverende presentatie van Seth Shapiro over new & old business models in de media-industrie. Drie tips van Seth voor de deelnemers: Follow consumer behaviour, monitor how audiences are build & follow the money. En wees voorzichtig met gratis diensten: If you’re not paying, you are the product being sold! Daarna gingen onze teams aan de slag met het concretiseren van hun  ideeën. In de middag leerde Jim Stolze ons meer over de aandachtseconomie en de manier waarop een pretpark over Harry Potter bekendheid creëerde: namelijk door het bereiken en betrekken van hun fans. Vervolgens gingen de groepen onder leiding van Board of Innovation verder werken aan hun business modellen. De foto’s van mooie rode businessmodellen stroomden de Tumblr op. Op dit moment worden er workshops Pecha Kucha gegeven zodat de eindpresentaties morgen niet meer mis kunnen gaan. We zijn benieuwd naar de resultaten!

Seth Shapiro helpt de teams

Seth Shapiro

Aan de slag met Board of Innovation

Niks missen van MFW12?
De Media Future Week is op verschillende manieren te volgen!

  • De plenaire sessies zijn allemaal te volgen via de livestream.
  • De tweets zijn te bekijken in de Twitterfountain (zonder de spammers!).
  • En bekijk via Vimeo de MFW video’s (bijvoorbeeld de coole kick-off video).
  • Alle foto’s worden geplaatst op Flickr.
  • De blogs en sheets vind je op deze pagina

Hier vind je de blogs van 2012:

Hier vind je de blogs van alle individuele teams:

team 1team 2team 3 – team 4 – team 5 – team 6

team 7 – team 8 – team 9 – team 10 – team 11 – team 12