Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | January 27, 2021

Scroll to top

Top

Logocontest – Win een iPad 2!

Logocontest: win een iPad 2!

De Media Future Week heeft nog geen logo en een studentenevenement zonder logo kan natuurlijk niet. Daarom vragen wij de beste jonge designers om een logo te ontwerpen. De winnaar krijgt een iPad 2! Let op: de deadline is aanstaande maandag 21 maart. Het is dus nu of nooit!

Daag jezelf uit!
Maak het mooiste logo wat je ooit hebt gemaakt! Dit logo wordt gebruikt op een groot opkomend internationaal evenement rond de toekomst van media. Een logo dus om trots op te zijn! Door mee te doen aan de contest ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Hints
Vernieuwend, Analoog & Digitaal, Kleurrijk, Jong, Strak, Event, Media, Internationaal en Fris.

Voorwaarden
De deadline is aanstaande maandag 21 maart om middernacht. Stuur je ontwerp (in eps & pdf) naar logo@mediafutureweek.nl. Er moet in ieder geval een vierkante versie van het logo worden aangeleverd. Kijk voor overige formaten naar banner-formaten.nl. De volledige voorwaarden kan je hier vinden.