Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | July 24, 2021

Scroll to top

Top

Team 1: Ready, set, go!

Team 1.

Een bijzondere groep mensen die vanaf 16 mei voor het eerst ontzettend hard hebben gewerkt. Een dynamische groep met een hoop humor!
Een klein verslag van onze bevindingen.

Team 1 bestaat uit: Bret van de Eshof, Sandor Wouters, Ives van Neck, Jorge jager, Alexandra Benschop, Anne Scholte Lubberink, Alexander Klose, Dennis Groeneveld, Eric Voigt. Teambegeleider(s): Kamilla Hensema (overdag)  en Renske Kroeze (avond).

Het domein waar aan gewerkt wordt is ‘duurzaamheid’, in combinatie met de trend ‘open data’.
Dag 1 bestond uit brainstormen, mindmapping door middel van post-its en heel veel nadenken…

Maar,

day one was just the beginning…

Dag 2.

Na de workshops van allerlei bijzondere sprekers, is team 1 samen gaan zitten om te kijken of ze iets uit de lessen van die ochtend konden halen.
Trendy termen, oplossingen en briljante ideeën vlogen letterlijk en figuurlijk in het rond. Vele goede ideeën zijn voorgelegd en uitgewerkt.
Het team heeft op dag 1 bepaalde afspraken gemaakt die niet zozeer te maken hadden met verboden maar met emoties. Openheid, humor en motivatie stonden en staan voor ons op nr. 1. Dit heeft ons uiteindelijk gebracht tot een ontzettend leuke, leerzame en zeer productieve week.

Deze dag werd uiteraard gevierd met borrels en gezelligheid.

Dag 3.

Dag 3 stond in het teken van kiezen van een concept. Een erg moeilijke klus, omdat ons concept niet iets tastbaars als een product is. Er is besloten dat ons concept een toekomstvisie is en dat ook zo wordt voorgedragen. Het zakelijke gedeelte van de dag viel ons allen wat zwaarder. Concretisering en realisatie was bij ons niet het sterkste punt, omdat de vraagstelling niet altijd helder genoeg is geweest en we te veel tegelijk wilden . Vandaar dat het we het ook hebben gehouden op een visie. Toch zijn we samen tot een sterke conclusie gekomen.

Dag 4.

We zijn direct gestart door de goed in elkaar gezette taakverdeling van de vorige dag. De verdeling bestond uit visualisatie, storytelling en huisstijl creatie.

We hebben in zo weinig tijd zoveel neergezet met elkaar, dat team 1 wil concluderen dat het al met al een topweek, een topgroep en topbegeleiding was!

 

 

 

Tags