Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | January 27, 2021

Scroll to top

Top

Team 7: De derde dag van de uitdagingen

Dag 3 werd al snel een dag van uitdagingen. Boeiende sprekers over crossmediaconcepten uit Hilversum (VARA) en Amsterdam (SBS) volgeden Seth Shapiro op. Shapiro wist zijn publiek in een business-kind-of-state te praten. Dat kwam dan weer prima uit omdat de middag werd gevuld met de business modeling workshop van de Board of Innovation. Tijdens die workshop werd het duidelijk hoe moeilijk – zo niet onmogelijk – het is om 20 jaar vooruit te denken. Over 20 jaar ben ik al lang met pensioen maar mijn jonge collega’s nog lang niet. Waar zullen we dan zijn? Hoe ziet de wereld eruit? Bestaat Internet nog? Mobiele telefoontjes? Praten we allemaal Globish? En hoe klinkt dat dan?

Zo’n derde dag is altijd een lastige. De vermoeidheid slaat onherroepelijk toe en leidt tot kleine opstootjes. Tot tien tellen helpt dan. Maar op het einde van die dag blijkt opeens dat ons concept klopt. En met zo’n gevoel ga je gerust de nacht in.
Kees