Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | September 28, 2021

Scroll to top

Top

Laura en Jorge gaan aan de slag met ctrl+s

Vorige week schreef de Media Future Week een opdracht uit: ontwikkel het digitale (kennis) knooppunt van de #MFW12 en geef advies over de wijze waarop dit knooppunt wordt ingezet voor, tijdens en na de week. Deelnemers aan MFW11 werden uitgedaagd om met een goed voorstel te komen. Laura Jongmans en Jorge Jager schreven een enthousiast voorstel en gaan met deze uitdaging aan de slag!

Tijdens de Media Future Week ontstaat er van alles. Naast nieuwe interacties, contacten en methodieken wordt er ook nieuwe kennis gecreëerd. Het blijkt een uitdaging om deze kennis op een laagdrempelige manier op te slaan en te delen. Het is een uitdagende klus om tot een goed systeem te komen, daarom hebben we oud-deelnemers gevraagd mee te denken en mee te werken aan een ctrl-s systeem voor MFW12.

Laura Jongmans en Jorge Jager deden een voorstel en hebben de opdracht gekregen om dit voorstel uit te werken tot hét digitale knooppunt van #MFW12. Het systeem zal tijdens de Media Future Week gebruikt worden om allerlei content te delen en terug te vinden. Laura en Jorge hebben voorgesteld om tumblr te gebruiken en gaan de komende weken aan de slag met de inrichting, een lijst van tags en aanvullende onderdelen. Hierin maken ze plaats voor snelle content en inhoudelijke discussies. De combinatie tussen de app en het blog is volgens hen de manier om de energie en inhoud van de Media Future Week te vatten

Laura en Jorge hebben vorig jaar ook meegedaan aan de Media Future Week en weten daarom als de beste wat je als deelnemer tijdens MFW nodig hebt om je opgedane kennis optimaal op te slaan en met andere te delen.

We wensen ze veel succes met de uitwerking!

Jorge en Laura in MFW11 sferen