Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | September 28, 2021

Scroll to top

Top

Proud to be a Cloud

De laatste dag van de MFW11 is alweer aangebroken… Het is stil in de ruimte, wat betekent dat alle groepen hard aan het werk zijn. Waaronder ook Cloud 9. De presentatie wordt in elkaar gezet, iedereen focust zich op ons gezamelijke doel… Wij gaan een geweldig concept presenteren! Ons concept is gebaseerd op interactieve openbare ruimtes in combinatie met veiligheid. Wel, laat me jullie een tip van de sluier geven:

Wij gaan van het volgende uit: een gevoel van onveiligheid komt voort uit onwetendheid. Om je gevoel van veiligheid te vergroten hebben wij een gepersonaliseerd informatie systeem over je directe omgeving bedacht. Dit systeem geeft je direct informatie over bijvoorbeeld de veiligheid van de buurt, een persoon en adviseert je over de plaatsen waar jij je prettig in zal voelen. Dit systeem is aangestuurd en data wordt zowel vrijgegeven als opgeslagen door de overheid.

Het was een super druk programma deze week… Alles was tot op de minuut gepland en dat liet erg weinig ruimte voor flexbiliteit (of een adem-pauze).
Waar we op school een half jaar aan een dergelijk project werken; dat hebben we op de MFW in 4 dagen gedaan. En minstens zoveel informatie opgenomen. Nou hopen dat het allemaal blijft hangen! Het was in ieder geval een super leerzame, interessante, innovatieve, interactieve en productieve week! Nu ben ik, en ik denk vele anderen met mij, ontzettend moe en kijk er naar uit om morgen lekker uit te slapen! Aan de andere kant vind ik het jammer dat het is afgelopen; ik durf zels te suggereren dat de colleges op zo’n manier georganiseerd worden dat het lijkt op een MFW. Stel je voor: elke paar weken wordt er een thema of 2 thema’s behandeld. Colleges, projecten en tentamen over het zelfde onderwerp. Maar misschien draaf ik door in al mijn enthousiasme.

Verder grijp ik meteen de gelegenheid aan om mijn team mates van CLOUD 9 te bedanken voor een super goede samenwerking en natuurlijk onze juffie Gonnie!! You rock!!!!!!!!