Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | December 6, 2021

Scroll to top

Top

Team: Cloud 9 – Dag 2

Na goed geslapen en een heerlijk ontbijt genuttigd te hebben, werden we om 9 uur verwacht in het Flevotorium. Hierna hebben we in groepen workshops gehad van verschillende inspirerende mensen.

  • Erik van Heeswijk
  • Geert Lovink
  • Indira Reynart
  • David Linssen
  • Sietse Bakker

We hebben veel enthousiaste verhalen over deze workshops gehoord!
Na de workshop hebben we dit met de workshop-leiders  besproken hoe iedereen te werk is gegaan.

Hierna kregen we  een heerlijke lunch in de hal van alnovum.
Hierdoor hebben we energie genoeg gekregen om met elkaar ideeën te generen.  Door de brainstormsessie met elkaar zijn we weer tot nieuwe inzichten gekomen.

Daarna werden we verwacht in het Flevotorium voor de geweldige spreker Chris Crawford (een game designer / goeroe). Zijn presentatie was erg boeiend en zeer hilarisch. Deze man wist zeer veel over story telling, computers als media en de ontwikkeling hiervan te vertellen op een boeiende en grappige wijze.

Wij zijn ‘s middags in twee groepen gesplitst, het ene team ging naar het Media Future Café en het andere team ging op Expeditie.
In het Media Future Cafe zijn de problemen en vraagstellingen  behandeld van verschillende teams onder het genot van fingerfood-buffet.
En tijdens de expeditie  hebben we de vragen van de TNO specialisten uitgebreid gelezen en onderzocht. We zijn met onze vondsten bij één gekomen om dit met elkaar te bespreken.

 

Brainstormsessie van Cloud 9

Flaps van de dag

Uiteindelijke doel van de Media Future Week voor Cloud 9