Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | December 5, 2021

Scroll to top

Top

And the winner is …

And the winner is …

Walter Tille van de Hogeschool Rotterdam! Gefeliciteerd Walter! Het winnende logo is hiernaast te zien. De jury heeft voor dit logo gekozen, omdat “het iedereen gelijk opviel toen we het binnenkregen”, aldus projectleider Frank Visser. “Het logo is fris, modern en jong. De uitgesneden ‘F’ zorgt ervoor dat het logo opvalt en herkenbaar is. Het niveau en de hoeveelheid van inzendingen was boven verwachting hoog, maar dit logo stak er toch bovenuit. Ook de publieke stemming wees dit logo aan als beste, wat ons veel steun geeft in onze keuze. We zijn bijzonder tevreden met dit logo.”

Walter Tille is inmiddels op de hoogte gebracht en krijgt naast eeuwige roem zijn iPad 2 toegestuurd.