Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | April 30, 2024

Scroll to top

Top

Hashtag: Onwijs vet cool blog

Blog team 9

7:40 ging de wekker. Vol frisse tegenzin sprong ik uit mijn bed en doe mijn ochtendrituelen. Ondanks de regen had ik er door alle updates rondom deze week erg veel zin in. 9 sharp stond ik voor de deur van Novemnatum, de MEDIAFUTUREWEEK11! kan beginnen!

Als verzopen katjes kwamen we binnen druipen. Wat een storm buiten! Potten koffie en thee stonden klaar en iedereen nam plaats, om vervolgens het standaard praatje “Hoe heet je, welke opleiding doe je?” te houden. Na dat ruim 15 keer herhaald te hebben werden we na ruim een uur toch eindelijk uitgenodigd om plaats te nemen in de zaal voor de officiele opening van de mfw11. Gierig voor informatie renden we allemaal tegelijk naar binnen om front seats te kunnen bemachtigen voor de presentatie van Gert Leonhard. Na 1.5 uur volgespammed te worden met informatie, volgde na de welverdiende Breaker weer een praatje van de meneer van het NTO. De zaal was bloedheet en inmiddels begonnen de studenten sponsjes verzadigd te raken met informatie. Hierna een zeer spannende mededeling… in welk team komen we terecht?!! Onder het genot van een lunch uit een pastic zak (wat heb jij op je brood?) maakten we kennis met elkaar. Juffie Gonnie had de meest leuke ideetjes om elkaar beter te leren kennen. Gamification noemen ze dat! De brainstorm sessie met post its die overal terecht kwamen.. Groep 9 met uitstekende begeleiding van juf G werkten samen in een dynamisch en creatief process. Het praatje daarna van Salzman was erg trendy. Tenminste dat nemen we maar aan, zij is de trendwatcher.. Maar er bestond toch enige discussie binnen ons samenhangende groepje over de trends die zij aan ons verspeld had.. Gelukkig werden we gered door het diner. Een walmende vislucht kwam ons tegemoet toen wij uit de zaal dropen. Lekker is anders dacht ik zo. Deed me toch denken aan de haring zaak om de hoek. Maargoed. Culinair! Denk alleen dat de meeste studenten toch meer gewend zijn aan een broodje bal, dus de meningen over het culinair diner was verdeeld.

Voelden we ons hierna toch enigzins afgemat , werden we daarna toch weer gepusht om onze hersenactiviteit op peil te houden en verder te werken aan onze case! Nu is iedereen richting hotel, en zit ik nog snel een bloggie te schrijven. Hoorde ik net al het gebrul “ZUIPPUHHHHH”  denk ik dat ik zometeen al seen blok in slaap val. Fijne avond media muisjesssss!