Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | August 1, 2021

Scroll to top

Top

Groep 8: Slaap lekker!

 

 

 

Ons hele hebben en houden

de bossen, herinneringen en gebouwen

Ze zijn tastbaar voor ons allen

ook in de komende jaartallen

 

Je bent misschien nu 10

en over 20 jaar denk je ik ben een oud wijf misschien

Maar kijk wat je nu meemaakt en ziet

dan voel je je tegen die tijd ook nog wel een jonge griet!

 

Dan heb je je verleden meegenomen

en de jaartjes gedogen

Hoe prachtig is dit monument

ook als je 30 jaar bent!

 

Met dit mooie gedicht door Jamila sluit #groep8 de Media Future Week af. Een week vol inspiratie, transpiratie, motivatie en innovatie. Een week vol ups & iets minder up, want downs waren er niet. Wat een positieve energie brachten deze vier dagen teweeg. Dit alles door de fijne samenwerking, waarin niks meer belangrijker was dan de toekomst van media. De buitenwereld deed er niet toe. Tijd deed er ook niet toe. Want we werden geleefd door een enorm strakke planning, waardoor er ook geen tijd was om dingen te laten bezinken. Daarom stel ik voor om het nu allemaal te laten bezinken, nagenieten van al het beeldmateriaal en dan lekker te gaan slapen. Ik denk dat ik voor ons allemaal spreek als ik zeg dat dit een geweldige vier dagen waren om nooit meer te vergeten.

 

Check hier onze presentatie. – Waar overigens heel veel lovende woorden over zijn gesproken! (We hadden ook niet anders verwacht natuurlijk)

 

Slaap lekker allemaal!