Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | August 18, 2022

Scroll to top

Top

De donderdag van team 3 (inclusief voorspelling rest van de dag)

Goedemorgen,

Zoals uit de vele reacties op ons vorige artikel al verwacht werd, hier het nieuwe artikel inclusief de voorspelling van de illusionist van team 3.

De voorspelling van de woensdagavond is tot ons aller verbazing volledig uitgekomen. Het bier vloeide rijkelijk, waarschijnlijk had dit te maken met het Happy Hour onder hotel Finn. De verstandigen onder ons besloten na een uurtje om de broodnodige nachtrust te pakken, de naïevelingen besloten dat ze nog makkelijk een uurtje door konden gaan en de die-hards dachten  niet eens over zulke irrelevante zaken na. Omdat de nachtrust, eigenlijk het gebrek hier aan, verschillende personen danig begon op te breken, hakten de goudgele rakkers redelijk in op de gemoedstoestand van deze personen.

 

De gesprekken begonnen bij veel verschillende personen een onverwachte wending te nemen. De meest serieuze onderwerpen kwamen aan het licht en er ontstonden verhitte discussies waarna de droge kelen werden gesmeerd met overvloedig gerstenat. Het was jammer dat de groep door de loop der avond verdeeld werd, er zaten groepjes bij Anno en groepjes bij de kroeg naast Finn (wiens naam volgens uw schrijver nog bij niemand bekend is). Na een korte sightseeing tour besloot uw schrijver om nog een zeer intellectuele tweet met de wereld te delen en zijn maatschappijkritische blik werd erg gewaardeerd.

 

De donderdagmorgen kwam vroeger dan verwacht. Een stuk vroeger dan verwacht. Dit mocht de pret natuurlijk niet drukken, fris en fruitig verscheen iedereen aan het ontbijt. Na de verfrissende wandeling naar het WTC werd er vol enthousiasme begonnen aan het uitwerken van het concept en het invullen van de presentatie. Visuals werden gemaakt, poëtische teksten werden ontworpen en wervelende filmpjes geschoten.

 

Na de presentaties werden alle concepten toegejuicht, helaas kan alleen de beste groep het beste concept verzinnen en zoals verwacht ging groep 3 met deze eer strijken. Het prijzengeld werd verdeeld onder de deelnemers en de champagne vloeide rijkelijk. De borrel werd goed bezocht en nieuwe contacten opgezet.

 

De MediaFutureWeek moet helaas al weer afgesloten worden met deze presentaties, groep 3 wil iedereen bedanken voor de gezelligheid, inspiratie, organisatie, inzet, humor en uiteraard de altijd leuke kennismakingen met verschillende personen, verschillende karakters, verschillende opleidingen, verschillende visies en verschillende ideeën.

 

Bedankt!

 

*Note: Dit artikel bevat onterechte aannames.