Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | October 23, 2021

Scroll to top

Top

Media Future Week

Tijdens de Media Future Week komen studenten, docenten, lectoren en jonge professionals van vijf media & entertainment opleidingen samen om zich te verdiepen in de toekomst van media.

We kijken naar de grote media-ontwikkelingen van nu en dagen studenten uit om na te denken wat dit betekent voor de toekomst. Media nemen een steeds belangrijke positie in, in onze levens als mediaconsument en mediaprofessional. Sociale netwerken kunnen niet alleen mensen mobiliseren, zoals nu te zien is in het Midden Oosten, voor mediabedrijven zijn sociale netwerken ook een inspiratiebron voor nieuwe businessmodellen. De opkomst van tablets heeft grote gevolgen voor de boekenmarkt, maar zal ook een rol spelen in de manier waarop over 5 jaar onderwijs wordt gegeven. Welke media-ontwikkelingen bepalen over 5 tot 10 jaar hoe onze levens eruit zullen zien?

De Media Future week daagt studenten uit om vooruit te kijken naar belangrijke media ontwikkelingen van morgen. In een vierdaags programma bekijken we de economische, technische en sociale impact van media, en de manier waarop we daar als mediaconsument, maar ook als mediaprofessional mee om gaan. Internationale topsprekers, interactieve workshops, inspirerende masterclasses en uitdagend teamwork zorgen ervoor dat je na de Media Future Week een breder perspectief hebt op de media toekomst. Na de Media Future Week kijk je kritischer aan tegen nieuwe media ontwikkelingen kan je deze vanuit verschillende standpunten benaderen. Een must voor iedere jonge media professional aan het begin van zijn/haar glansrijke carrière!

Previous Story

There are no older stories.