Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | July 14, 2024

Scroll to top

Top

Het is weer gelukt: Seth Shapiro op de Media Future Week 2012!

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, zal Seth Shapiro ook dit jaar spreken op de Media Future Week! Seth staat geprogrammeerd op woensdag, wanneer het thema economics centraal staat. Seth weet als geen ander hoe je nieuwe technologieën winstgevend kan toepassen in nieuwe business modellen. Hij zal ons daarom vertellen hoe hij tegen “The future of Media Business Models” aankijkt.

In 2007 richtte Seth Shapiro ARC: The A&R Channel op. ARC is een video-on-demand kanaal dat momenteel te zien is in 17 miljoen huishoudens in de VS. Seth is verder partner bij Media Valuation Partners en the Opportunity Management Company en principal adviseur bij New Amsterdam Media LLC.

Seth heeft enorm veel kennis van de film- en televisiebusiness. Hij heeft o.a. gewerkt voor Walt Disney, Golman Sachs, NBC, Viacom, TiVo, HBO en Time Warner en is winnaar van twee Emmy Awards. Hij komt bovendien geregeld in Nederland voor zijn werk als adviseur voor PICNIC Amsterdam. Met recht een internationaal topspreker dus!

Volg Seth Shapiro op twitter!