Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Media Future Week | April 23, 2024

Scroll to top

Top

2e editie van 7-10 mei 2012!

Vorig jaar hebben we in mei de Media Future Week georganiseerd voor excellente studenten van media opleidingen van 5 hogescholen. Dit jaar doen we het weer, van 7 tot 10 mei, en nu maar liefst voor tien hogescholen, die allemaal hun beste mensen sturen! Het wordt weer een super intensief programma van 12 uur per dag, met ook nu weer internationale topsprekers.

We zijn nog op zoek naar cases en naar partners die met deze 150 talenten in contact willen komen. Meld je aan zou ik zeggen, als je op zoek bent naar talent en als je een case hebt waar je met een frisse blik naar gekeken wilt hebben. Zie voor de mogelijkheden deze informatie over de partner pakketten: http://www.mediafutureweek.nl/partnerpakketten/

De tien hogescholen die meedoen zijn: Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Saxion, Fontys Hogescholen, Windesheim Flevoland, Hogeschool Arnhem Nijmegen, InHolland en NHTV. Studeer je een mediagerelateerde opleiding aan één van deze hogescholen, of ben je er docent of verbonden aan een lectoraat, neem dan contact op om mee te doen.